Манекенът е с размери 96/102/103, ръст 169 и е облечен в размер М.

Дамска нощница за бременни, кърмачки и родилки с къс ръкав Дамска нощница за бременни, кърмачки и родилки с къс ръкав Дамска нощница за бременни, кърмачки и родилки с къс ръкав Дамска нощница за бременни, кърмачки и родилки с къс ръкав Дамска нощница за бременни, кърмачки и родилки с къс ръкав Дамска нощница за бременни, кърмачки и родилки с къс ръкав Дамска нощница за бременни, кърмачки и родилки с къс ръкав Дамска нощница за бременни, кърмачки и родилки с къс ръкав Дамска нощница за бременни, кърмачки и родилки с къс ръкав Дамска нощница за бременни, кърмачки и родилки с къс ръкав Дамска нощница за бременни, кърмачки и родилки с къс ръкав

Дамска нощница за бременни с къс ръкав

Дамска нощница за бременни, кърмачки и родилки с къс ръкав. Две дълбоки цепки, закопчаващи се с тик-так копчета. Удобна за кърмене. Изработена от памучно трико. Предпочитана за родилки при постъпване в родилното отделение на АГ болница. Дължина до коляното. Едновременно практична и елегантна. Нощницата за кърмене се предлага и в големи размери до XL.
Таблица с размери, измерени от самата дреха:
Размер Гръдна
обиколка
(см)
Обиколка
талия
(см)
Обиколка
ханш
(см)
Дължина*
(см)
M 102 106 116 96
L 106 112 120  98
XL 116 124 136 100
* Дължината на нощницата е измерена от рамото до долния подгъв.
Състав:
100%Памук
Размер:
Шарка:
Изберете размер, за да видите наличните шарки.

К-во :
Цена:
16.50лв.


29.09.2022 Елена

Много весела и качествена нощница. Малко не си уцелих размера, но за всеки случай взех по-голяма, че има още време 😊


11.08.2022 Ралица

Купих две нощници с размер М. Отговарят на описаните размери. Материята е много мека и приятна, много съм доволна и препоръчвам! Доставката беше на следващия ден след поръчката ми, което е супер!


31.07.2020 Марина Георгиева

Нощницата е много хубава, а доставката беше само за 2 дни. Много съм доволна от покупката си и силно препоръчвам този онлайн магазин.