За стоките и размерите

Стоките, които се предлагат в онлайн магазин за бельо bstyle.bg се продават от БИ СТАЙЛ БГ ЕООД и са произведени от свързаната с нея фирма Беджев Стил ЕООД - гр. Русе.

Платовете и ластичните дантели използвани в производството са от водещи европейски производители. За всяка стока, която се предлага в bstyle.bg има информация за състава на материалите, от които е произведена.
Фирмата разполага със сертификати за безопасност на материалите, вложени в производството на стоките.
На вътрешните (текстилните) етикети е дадена информация за изпиране, гладене и сушене.

Стоките, произведени от 100% памук и от 95%памук и 5% еластан (ликра) имат нормална свиваемост по дължина - 4-6 % и 1 % по ширина. Свиваемостта е предвидена в кройките на дрехите. При тези от 100% полиестер не се наблюдава свиваемост.

Основната ни цел в разработката на онлайн магазинa е да улесним максимално нашите клиенти в избора на точния размер за тях. Под голяма част от снимките са обозначени размерите на дрехите, с които е облечен манекена. В информацията за артикул са дадени стойности за талия, ръст и др. за съответните размери. Фирмата използва общоприетите за българския пазар размери.

Стойностите в таблиците с размери са измерени от самите дрехи.
Ако се затруднявате в избора на подходящ размер винаги можете да поискате информация от нас, като използвате формата за контакти или се свържете с нас.
Моля, имайте предвид горните факти, когато определяте размерите на поръчваните от Вас артикули.
Прочетете и статията ни за символите върху етикетите на дрехите - ще ви бъде полезна.